Odpri

Lepa koža tudi pozimi

Lepa koža tudi pozimi

V prazničnem decembru kljub zimi in nizkim temperaturam pogosto obiščemo dogodke, kjer pokažemo več gole kože. Morda boste obiskali savno ali celo odšli v tople kraje. Lahko pa se boste le družili s svojimi najdražjimi in se želeli počutiti vrhunsko v svoji napeti koži.

Zato vam ponujamo edinstven pomlajevalni morski eliksir, ki nudi lifting za kožo telesa s takojšnjim učinkom. Za vse, ki želite koži povrniti čvrstost. Zeleni eliksir z močnim vonjem je pravi anti-agening koncentrat, ki kožo regenerira in pomiri. Koži nudi vse nujno potrebne morske učinkovine, medtem ko se spremeni v kremo ob stiku z masažnim voskom. Obline so preoblikovane, sihlueti se povrne mladosten izgled, koža izgleda čvrsta in vidno pomlajena.

Exclusive marine complex Algolastyl nudi celično rezervo energije. Vsebuje koncentrat beljakovin, esencialnih amino kislin, mineralov magnezija, kalcija in kalija. Celice oskrbi z bistvenimi elementi, vzpodbudi izločanje strupov, da obnovi sijaj kože. Nudi regeneracijo tkiva, stimulira sintezo elastinskih in kolagenskih vlaken - tako se izboljša elastičnost podpornega tkiva. Prav tako izboljša naravno zaščito kože. Obogaten je s flavonoidi, ki nevtralizirajo proste radikale in zaščitijo kožo pred predčasnim staranjem.

Marine AHA je kompleks phytomarine AHA in polisaharidov, pridobljenih iz rdečih alg. Manj dražeč od sadnih kislin, marine AHA pomaga izboljšati biomehanične lastnosti kože in njeno vlaženje. Odstrani odmrle celice in regenerira kožo.

Crithmum martimum je morska rastlina bogata z minerali, vitaminom C in esencialnimi olji z antiseptičnim delovanjem. Poveča celično izmenjavo in ohrani napetost tkiva.

Spirulina  je modra mikro alga, bogata z vitaminom A (beta korotenom). Izboljša elastičnost podpornega tkiva in vzpodbudi naravno zaščito kože.

Masaža telesa s pomlajevalnim eliksirjem se izvaja v kombinaciji z regeneracijskim voskom za telo, ki nudi lažje drsenje in hranilen ter regenerativen učinek. Nudi gladilen anti-age učinek in izboljša površje kože.

Cena masaže celega telesa je 60 €, traja pa 50 minut. Po masaži se boste zagotovo počutili prenovljeno in sveže.