Odpri

Maske za obraz - za mladost kože

Maske za obraz - za mladost kože

Maska očisti in pomladi

Obrazne maske imajo izjemno pozitiven učinek na kožo. Povrnejo ji vlažnost, pri nečisti mladi koži pomagajo očistiti pore, pri zreli koži pa naredijo kratkotrajen lifting učinek. Redna nega z masko ohranja mladosten videz in zdravo kožo. 

Uporabljajte masko dvakrat tedensko

Masko lahko kupite pri svoji kozmetičarki ali v drogeriji, primerno pa jo je uporabljati dvakrat na teden. Vsaj enkrat mesečno si pred masko naredite še piling obraza. Piling je priporočljivo narediti v večernem času, še posebej kemični, saj neposredno po pilingu ni priporočljivo izpostavljati kože soncu. Če naredite piling čez dan, na obraz nanesite zaščitni faktor najmanj SPF30, preden greste na sonce.

Vabljeni v naš salon, kjer vam bomo z veseljem ponudili vzorčke mask, ki so po naši oceni primerne za vaše želje, vaša pričakovanja in vašo kožo. Masko lahko doma preizkusite, da se prepričate o rezultatu.

Previdno okoli oči

Masko za obraz nanesite na celoten obraz in dekolte, posebno pozornost pa namenite predelu okoli oči, saj je koža na tem mestu najtanjša in podvržena še drugim neželenim dejavnikom, ki jo dodatno obremenjujejo, na primer zadrževanje tekočine, zabuhlost, temne lise … Predelu okoli oči so namenjene specialne maske, na ta predel ne nanašajte maske za obraz. Poleg tega, da lahko dražijo oči, lahko z njimi dosežete ravno nasprotni učinek – zabuhlost. Če na tanko kožo okoli oči nanesete masko za obraz, ki vam zapolni gube na obrazu, to na predelu oči nikakor ne bo izgledalo sveže. 

Preizkusite plumping masko

Vsakomur včasih paše malce sprostitve, razvajanja in odklopa od vsakdanjika, zato vas vabimo, da se prepustite rokam kozmetičarke in si privoščite plumping masko v našem slaonu Spa center lepote. Dovolje je, da si rezervirate trideset minut časa in naredili vam bomo piling obraza, masko in relaksacijsko masažo obraza, dekolteja in zatilja.

Plumping maska je novost, ki je navdušila že ka nekaj naših strank. Je nega obraza v tridesetih minutah, pri čemer kožo izdatno navlažimo, gube pa postanejo zapolnjene. Nega je primerna za vse tipe kož, tudi najobčutlivejše, le za aknasto kožo ne. Obraz očistimo, naredimo piling in nanesemo plumping masko, ki je v prahu, torej sveže pripravljena pred vsako uporabo. Obraz, dekolte in zatilje zmasiramo z masko, ostanke maske umijemo in na kožo nanesemo še primerno kremo. Ta kratka nega obraza traja le 30 minut, rezultati pa so izvrstni. Zanjo boste odšteli 30 €, v obliki darilnega bona pa jo lahko tudi podarite in zagotovo boste navdušili prejemnico.