Odpri

UGODNOST DECEMBRA IN JANUARJA - anticelulitna masaža nog

UGODNOST DECEMBRA IN JANUARJA - anticelulitna masaža nog

Čeprav je december zabaven mesec, ko se srečamo s prijatelji, sodelavci in družino, si privoščimo sproščeno zabavo in optimistično snujemo načrte za naslednje leto, pa je pogosto tudi naporen in stresen. Obilne večerje naše telo še dodatno obremenijo in to ravno v času, ko že sicer želimo izgledati najbolje.

Da bi se v izbranih oblačilih kar najbolje počutile, vam lahko pomaga tudi hitra reštev za zmanjšanje obsega telesa, in sicer obloge iz alg ali morskega blata, ki poleg očiščevanja telesa vplivajo tudi na sproščanje. Blato je bogato z minerali in zaradi tega učinkovito pri odstranjevanju celulita, alge pa imajo drenažni učinek torej odvajajo zastalo tekočino iz telesa.

Po oblogi je koža mehka, vidno napeta in čistejša

Nego z oblogami iz alg ali blata svetujemo vsem, ki si želite oblikovati telo ter zmanjšati telesno težo. S spodbujanjem drenažnega učinka se pospeši odstranjevanje odpadnih snovi in učvrsti kožno tkivo.

Obloga se lahko nanese na celo telo ali posamezne dele. Predvsem z oblogo iz alg delujemo na celotno telo, saj odpravlja zastale tekočine. Za zmanjšanje obsega posameznih delov telesa, recimo trebuha, zadnjice ali nog, običajno uporabljamo obloge iz blata, s katerimi delujemo ciljno na celulit in tonus kože. Telo se zavije še v grelno blazino, da se poveča znojenje in s tem izločanje odpadnih snovi ter uspešno zmenjševanje edemov.

Po oblogi je za večji učinek priporočljiva anticelulitna masaža nog. Ta se izvaja z močnimi gibi ter z olji, ki pospešujejo odplavljanje zastale tekočine iz telesa. Osredotoča se na problematične dele, kjer s posebnimi masažnimi prijemi spodbujamo limfni obtok, povečamo mikrocirkulacijo podkožnega tkiva in razbijamo maščobne celice. Sočasna uporaba eteričnih olj povečuje učinek masaže, predvsem pa se učinki olj sproščajo in delujejo še nekaj ur po masaži.

Brezplačna anticelulitna masaža nog

V decembru in januarju bomo vse, ki se boste odločile za nego telesa z morskimi algami ali blatom, razveselili z brezplačno anticelulitno masažo nog