Odpri

UGODNOST FEBRUARJA - podarimo nego rok s parafinsko oblogo

UGODNOST FEBRUARJA - podarimo nego rok s parafinsko oblogo

Zimski meseci so do naše kože manj prizanesljivi, zato ji moramo v tem času nameniti več pozornosti. Eden od predelov, kjer se posledice nizkih temperatur in suhega zraka v ogrevanih prostorih še posebej poznajo, so naše roke. 

Koža na rokah je tanka, zato se na njen znaki staranja kažejo hitreje, kot bi si želeli. Izpostavljena je še drugim neprijetnim zunanjim dejavnikom, kot so mila, detergenti in čistila, v poletnem času pa tudi najmočnejšemu dejavniku, ki povzroča prehitro staranje – soncu. Na obrazu lahko marsikatero nepravilnost prekrijemo s pudrom, na rokah pa pokažemo naša prava leta. Z redno nego rok lahko znake staranja zelo oilimo. Poleg vsakdanje nege s kremo, nam bo koža na rokah zelo hvaležna tudi za globinsko terapijo s parafinom.

Brezplačna nega rok s parafinsko oblogo

Februar je zadnji zimski mesec, v katerem roke potebujejo posebno pozornost, zato vas v tem mesecu v Spa centru lepote razvajamo z intenzivno nego rok s parafinsko oblogo z vitamini. Vsaki stranki bomo ob manikuri ali pedikuri podarili nego rok s parafinsko oblogo. Vašim rokam bomo privoščili masažo z intenzivno anti age kremo in jih nato ovili v toplo parafinsko oblogo, ki roke globinsko nahrani in prepreči izgubo vlage iz kože. Koža na rokah je po oblogi bo mehka in napeta.