Odpri

UGODNOST MAJA - popust pri nakupu Thaliwhite izdelkov za nego kož

UGODNOST MAJA - popust pri nakupu Thaliwhite izdelkov za nego kož

Začenjajo se dnevi, ko bomo kožo vse bolj izpostavljali sončnim žarkom. Ti povzročajo pigmentne lise, neenakomeren ten, gube in suhost. In to ne le v času intenzivnega sončenja, temveč skozi vse leto. Preverite, kako lahko uspešno zmanjšate posledice izpostavitve sončnim žarkom. 

Novost iz laboratorijev Thalion - Pylawhite

Laboratoriji Thalion so razvili novost na področju posvetlitve kože – visoko učinkovite sestavine iz morskih ekstraktov  nudijo izvrstne posvetlitvene in učvrščevalne rezultate.

Patentirana morska učinkovina Pylawhite je rezultat petletnih raziskav Thalionovih znanstvenikov. Ekstrakt je pridobljen iz rjavih morskih alg in zavira nastajanje pigmentacije za 25 %. Patentirana učinkovina je kombinirana z vitaminom C, preprečuje nastanek novih temnih madežev in zmanšuje že obstoječe.

THALIWHITE  pravi anti-aging booster

THALIWHITE nega je pravi anti–aging booster: poudarja sijaj vaše kože! Priporočljiva je tudi uporaba za pigmentacije na rokah. Pylawhite z Vitaminom C zavira tvorbo melanina v melanocitih in posvetli že obstoječi pigment, deluje globinsko in ima antioksidativne lastnosti ter poveča proizvodnjo kolagena za učvrstitev kožnega tkiva. Rjave morske alge, Laminaria digitata, so bogate z minerali in pomagajo pri pospeševanju celične izmenjave - spodbudajo mikrocirkulacijo, obnovljajo vlažnost, sijaj in svežino kože. Za povečanje elastičnosti kože je zaslužna sestavina Rice bran oil, ki je najbogatejši vir vitamina E med različnimi rastlinskimi olji. Bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami je nepogrešljiv pri anti-aging negi. 

Za koga je priporočljiva Thaliwhite nega?

Nega je priporočljiva za vse, ki želite zmanjšati proizvodnjo melanina, zmanjšati že obstoječe temne lise in omejiti nastanek novih.

Po sami negi se je priporočljivo izogibati soncu in uporabljati visok zaščitni faktor. Tudi sicer priporočamo uporabo kreme z zaščitnim faktorjem SPF najmanj 15 skozi vse leto, tudi pozimi, kadar smo izpostevljeni soncu. Ne le na obrazu, temveč tudi na rokah, ki so zelo izpostavljene soncu, pa se tega običajno niti ne zavedamo. Za dolgotrajen rezultat priporočamo izdelke za domačo uporabo linije THALIWHITE.

Ugodnost v maju

V mesecu maju vsem, ki boste uživali THALIWHITE nego obraza, ponujamo 20 % popusta na vse izdelke sončne linije in 10 % popust na vse izdelke za domačo uporabo linije THALIWHITE (čistilno mleko, tonik, serum in krema).