Odpri

UGODNOST SEPTEMBRA - Brezplačen piling obraza za poživitev kože

UGODNOST SEPTEMBRA - Brezplačen piling obraza za poživitev kože

Poletje se izteka, koža se je v tem času pod vplivom UV žarkov spremenila.  Je dehidrirana, luskasta, polt je postala uvela, siva in brez leska. Pore so zapolnjene, zaradi izsušene povrhnjice zaprte in neprehodne, pojavljajo se ogrci. Zaradi dehidrirane kože se mimične gubice, prej skoraj neopazne, poglobijo, zmanjša se proizvodnja kolagena in elastina, kar se kaže na neelastičnem izgledu kože in če ne ukrepamo pravočasno, so te posledice zelo težko popravljive. Izpostavljanje kože sončnim žarkom pusti na koži znake fotostaranja, kar se z leti le stopnjuje in kaže s hiperpigmentacijo in popokanimi kapilarami.  Zaradi hladnejših temperatur bomo pokrili večji del telesa z oblačili, kar še dodatno preprečuje koži prosto dihanje, kar se kaže v obliki srbečice in luščenja kože. 

Zato je septembra pravi čas, da najprej odstranimo odmrlo kožo in ji omogočimo, da zasije. Najpomembnejše pri dehidrirani koži je, da jo izdatno navlažimo, zato da dosežemo kar se da dober rezultat, je najprej potrebno narediti temeljit, a ne pregrob piling, da ne povzročimo poškodb na koži in s tem še dodatne škode.

V Spa centru lepote vam nudimo rešitev 2v1. Piling z eteričnimi olji odpravi nečistoče, odmrle celice, izboljša izgled kože ter hkrati ohranja njeno vlažnost in lipidni film na njej. Seveda je piling priporočljivo izvajati redno tudi dama, vendar si vsaj občasno privoščite, da vam ga opravi kozmetičarka, ki lahko zajame celo telo in piling ni le drgnjenje kože, temveč sproščujoča masaže hkrati.

Brezplačni piling in masaža obraza

Da bo odločitev lažja vam v mesecu septembru poleg pilinga za telo z eteričnimi olji, brezplačno naredimo še piling obraza, ter masažo obraza.