Odpri

Storitve

Masaža

Masaža

Masaža blagodejno vpliva na telo in duha. Terapevtski dotik pomaga odpravljati bolečine in razloge za njihov nastanek. Pri nas se lahko prepustite klasični in indijski masaži ali masaži z vulkanskimi kamni.

Več ...
Nega obraza

Nega obraza

Sijoč in svež obraz, ki izžareva naravno lepoto, je želja marsikatere ženske. Pri nas vam s skrbno nego in strokovnim znanjem pomagamo, da zasijete v vsej svoji lepoti in samozavesti.

Več ...
Nega rok

Nega rok

Obiščite Spa center lepote, kjer bomo s klasično manikuro ali IBX nego za krhke nohte poskrbeli za urejenost vaših rok. Negovane roke in urejeni nohti so odraz ženstvenosti.

Več ...
Nega telesa

Nega telesa

Vrhunska strokovna nega telesa bo pomagala, da vaša naravna lepota zasije v vsej svoji veličini. Obiščite naš salon, izberite pravo nego zase in počutili se boste odlično!

Več ...
Nega nog

Nega nog

Pedikura oziroma nega nog in stopal odpravlja suho, grobo in poroženelo kožo. Z rednim obiskom pedikerja se izognete bolečim nogam in stopalom. Obiščite naš salon za strokovno pedikuro.

Več ...
Odstranjevanje dlačic

Odstranjevanje dlačic

Brezskrbno dolgotrajno uživanje v gladki koži niso le sanje. S kakovostnimi postopki odstranjevanja dlačic ste lahko vedno pripravljeni, da si nadente kopalke ali kratka oblačila.

Več ...
Svetovanje

Svetovanje

Želite nasvet, kako ohraniti svežo in sijočo kožo ter mladosten videz? Rezervirajte si svoj termin za posvet pri kozmetičarki in izvedeli boste, s čim in kako negovati svoje telo.

Več ...