Odpri

Masaža

Blagodejne učinke masaže bi lahko naštevali skoraj v nedogled. Terapevtski dotik pomaga odpravljati bolečine, z večkratnimi terapijami pa pogosto lahko odpravimo tudi razloge za nastanek bolečin. Z masažo spodbudimo prekrvavitev in pretok limfe ter pomagamo odstranjevati celulit. Z refleksno masažo poskrbimo za prekrvavitev in revitalizacijo notranjih organov. Poleg vseh učinkov pa je blagodejen že sam dotik.

Premalo gibanja in raztezanja, premalo mišičnega tonusa, preveč sedenja za računalnikom, pogosto tudi v nepravilnem položaju za računalnikom - vse to vodi do težav s hrbtenico, bolečin v ramah ali vratu, pogostih glavobolov, utrujenosti in drugih težav. Z redno masažo lahko pomagamo izboljšati počutje in odpraviti marsikatero akutno ali kronično težavo.

Čeprav si včasih težko predstavljamo, da bi v urnik uspeli vrniti še kakšno uro za masažo, je vendarle takšna odločitev zelo dragocena. Svojemu telesu boste z dobro masažo pomagali, da ohranja prožnost, zdravje in dobro počutje. 

Pri nas vam nudimo različne oblike masaž:

Klasična sprostitvena masaža

Klasična sprostitvena masaža

Klasična masaža celega telesa pomaga izboljšati splošno počutje, blaži in odpravlja bolečine, blagodejno vpliva na kožo, pretok limfe, krvni obtok in sklepe. Ob redni masaži se boste odlično počutili in lažje premagovali vsakdanji stres in napor.

Več ...
Indijska masaža glave

Indijska masaža glave

Indijska masaža je posebej primerna, če imate pogoste glavobole ali migrene, čutite napetost v predelu oči, imate boleč ali trd vrat in ste nenehno pod stresom. Stara Ayurvedska masažna tehnika je izjemno učinkovita pri odpravljanju tovrstnih težav.

Več ...