Odpri

Hydreclat lifting

Hydreclat lifting

Najsodobnejši koncept nege obraza za stranke z velikimi pričakovanji daje rezultate, vidne takoj.

Sodoben elektronski aparat, za katerega je Matis prejel najvišjo nagrado za inovacijo je v kombinaciji s specialnimi preparati z visoko vsebnostjo aktivnih učinkovin namenjen ohranjanju mladosti in lepote kože. Postopek poveča elastičnost tkiva, čvrstost in gladkost kože, poveča metabolizem, prekrvavitev, oksigenacijo tkiva in pospeši razstrupljanje. Omogoča nam 5 popolnih neg obraza za mladostno, svežo, napeto in zdravo kožo.

Združuje uspešni tehnologiji ultrazvoka in iontoforeze. Ob negi aparat uporabimo v času masaže, ki se izvaja z različnimi nastavki: valji, kroglicami in sondo z ultrazvokom.

Občutite prijetno toploto in hkrati zaužijete prekrasno aromaterapijo proizvodov, ki jih vtiramo. 

Kakšne problematike rešujemo z Hydreclat aparatom?

Z nastavitvijo preventivnega programa zagotavljamo osnovno vlaženje kože, poživitev in izboljšanje celične obnove, zato je primeren za vse tipe in starosti kože.

Regeneracijski program spodbudi delovanje celic ter jih dodatno oskrbi s kisikom, zato je primeren za zrelo kožo, kjer so že vidne poškodbe in gube.

Program za občutljivo kožo deluje proti vnetju, pomirja razdraženost in dvigne prag občutljivosti kože, zato je primeren pri vseh vrstah občutljivosti.

Program za mastne in aknaste kože pomiri vnetja, prečisti, normalizira izločanje maščob in matira kožo. Namenjen je tudi občutljivim mastnim kožam.

Specifični program za nego kože okoli oči je dopolnitev vsakega opisanega programa, kjer intenzivno negujemo občutljivo očesno področje.

Učinek opazimo že po prvem tretmaju, saj je koža vidno prenovljena, gubice pa zmanjšane. Tretma istočasno vlaži, napenja in čvrsti kožo