Odpri

Ocean Secrets Thalion - intenzivna anti-age nega

Ocean Secrets Thalion - intenzivna anti-age nega

Izjemna anti-age nega obraza

Thalionova nega obraza, Ocean Secrets, je več kot le nega. Odkriva bistvo lepote vsake ženske. Zasnovana je na inovativni masažni tehniki – Face Gym Lift, ki oblikuje konture obraza in učvrsti kožo, rezultat pa je viden v trenutku.

Face Gym Lift

Face Gym Lift je ekskluzivna Thalion masaža, ki deluje na obrazne mišice, mišice vratu in dekolteja. Gym Lift masaža izraža resnično stimulacijo in aktivacijo mišic za ponovno vzpostavitev fleksibilnosti in popolnosti. Ta masaža spodbuja mikrocirkulacijo, krepi kožo in mišična vlakna ter njihovo elastičnost. Omogoča kroženje tekočin in izboljša oskrbo tkiv s kisikom. Koža je po masaži napeta, zglajena in bolj polna.

Ključni so posebni morski biseri, ki polnijo gube – Filler efect s kolagenom, hialuronsko kislino in vitaminom E ter Algoplast hranilna maska s hialuronsko kislino, oljnim izvlečkom morskega koprca in arganovim oljem.

La Sérum in La Crème

Thalion La Serum

Thalionovi raziskovalci so v sodelovanju s francoskim znanstvenim centrom CNRS – Centre national de la recherche scientifque kreirali dva visoko učinkovita proizvoda. V patentiranih učinkovinah so združili:

  • tri vrste hialuronske kisline,
  • morski silicij in
  • nove patentirane morske učinkovine.

Ponudili so nam dva izjemna prestižna proizvoda za nego kože srednjih let - La Sérum in La Crème.

Thalion La CremePo Ocean Secrets anti-age negi je koža je prenovljena od znotraj navzven, zahvaljujoč  trem vrstam hialuronske kisline, morskemu siliciju, kolagenu in Pylawhite patentirani učinkovini, ki preprečuje nastanek novih temnih madežev in zmanšuje že obstoječe. Proizvoda nudita celovit odziv, ki se bojuje proti posledicam staranja kože. Koža je zglajena, in učvrščena, pigmentni madeži zbledijo in polt je posvetljena.