Odpri

PRIORI - prilagodljiva nega kože

PRIORI - prilagodljiva nega kože

Vsi se med seboj razlikujemo – tudi naša koža na celični ravni. Zato je nova generacija PRIORI izdelkov skrbno formulirana in uporablja najnovejšo tehnologijo, ki prepozna vašo individualnost. PRIORI izdelki zagotavljajo vaši koži točno tisto, kar potrebuje – natanko takrat, ko to potrebuje.

PRIORI uporablja sestavine, ki posnemajo ključne komponente vaše kože, s tem pa koži omogočajo njeno popolno delovanje. Uporabljene so aktivne kozmecevtske sestavine, ki kožo pomagajo popraviti, obnoviti, normalizirati in izboljšati njeno stanje. AHA in BHA kisline so pametno vpete v zmagovalne komplekse sestavin, s katerimi dosežemo večkratne in boljše rezultate pri negi kože.

Prilagodljiva nega kože

Zaradi izjemnega napredka v biotehnologiji PRIORI izdelki vsebujejo večplastne, multifunkcionalne sestavine, ki zagotavljajo popolno ravnovesje med osnovnimi kožnimi hranili in naprednimi aktivnimi sestavinami.

Prilagodljiva nega kože je zasnovana tako, da razume biologijo kože in spremembe, ki nanjo vplivajo – na primer fizično počutje, dejavnike iz okolja in dnevne spremenljivke.

Ta znanstveni pristop omogoča vaši koži, da dobi točno to, kar potrebuje in v pravem času, tako pa lahko pričakujete največje učinke. Rezultat je vaša idealna koža.

Aktivne sestavine pomagajo doseči vidne rezultate pri negi kože, proizvodi so namenjeni tako moškim kot ženskam, ter vsem starostnim skupinam.

PRIORI znamka, usmerjena v rezultate, vam omogoča izbiro manjšega števila kozmetičnih izdelkov z največjim učinkom – pustite, da kozmetični izdelki opravijo svoje delo.

PRIORI - prilagodljiva nega kože

Vodilni znanstvenik na področju kozmecevtike

PRIORI je razvil vodilni svetovni raziskovalni znanstvenik na področju kozmecevtike Joe Lewis. Že leta 1983 je izdelal prvi izdelek z glikolno kislino (AHA). Predstavil in patentiral je tudi Idebenone in botanični kompleks, antioksidanta s posvetlitveno učinkovino ter trojni Lipopeptid kompleks za rast trepalnic.

PRIORI je skozi svojo zgodovino napravil revolucijo na področju izbranih kozmecevtičnih sestavin s pomočjo talentirane ekipe znanstvenikov in strokovnjakov na področju nege kože. PRIORI znamka spoštuje potrebe kože vsakega posameznika, PRIORI nega kože je prilagodljiva nega kože namenjena vsem starostnim skupinam, tipom in stanjem kož. Napredni koncept združuje bio-tehnologijo, ki se odzove glede na kemijo kože, okolje, prehrano in genetiko.

Rezultati, ki jih lahko vidite in občutite

PRIORI nege obraza so prilagojene vsem težavam, stanjem in potrebam kože. Ne glede na to, ali imate le 15 minut časa med odmorom za kosilo in želite hiter rezultat ali pa se želite prepustiti ultimativnemu razvajanju v 60-minutnem tremaju … koža bo svetlejša, bolj polna, obnovljena in navlažena.