Odpri

Nega rok

Zdravi in lepi nohti dajejo vtis splošnega zdravja in urejenosti posameznika. S skrbjo za nohte lahko izboljšamo njihov videz in si povrnemo občutek urejenosti in zdravja, s tem pa tudi višjo raven samozavesti. Če želimo, da bodo naši nohti lepi in zdravi, jim moramo posvetiti dovolj nege. Pravilna nega nohtov namreč pripomore k njihovi hitrejši rasti ter zagotavlja zaščito pred njihovim cepljenjem in lomljenjem. Nega nohtov na rokah oziroma manikura naj bo tudi redna.

V našem salonu vam nudimo klasično manikuro in permanento UV lakiranje nohtov, z IBX sistemom pa poskrbimo za krhke in lomljive nohte.

Klasična manikura

Klasična manikura

S klasično manikuro uredimo in oblikujemo nohte, odstranimo in negujemo obnohtno kožico, lahko pa nanesemo tudi poljubni odtenek laka. Nega rok lahko vključuje tudi piling, masažo in nanos hranljive kreme. Urejen videz rok bo poskrbel za vašo samozavest.

Več ...
IBX sistem

IBX sistem

IBX je nova vrsta salonske dejavnosti, ki ponuja strokovno pomoč strankam s šibkimi in poškodovanimi nohti. To intenzivno okrepitveno zdravljenje omogoča nohtom, da postanejo daljši in trdnejši od znotraj navzven.

Več ...