Odpri

Nega telesa

Pogled na zdravo in lepo telo ni le estetski, temveč odraža naš odnos do zdravja in skrbi za telo. Zdrav življenjski slog narekuje zmerno in raznoliko prehrano, čim manj predelanih prehrambenih izdelkov, gibanje in dovolj počitka. Vseeno pa vedno samo z upoštevanjem teh načel ne moremo zagotoviti, da je zdrava tudi naša koža in nas ne pestijo težave, kot je na primer celulit. Čeprav je upoštevanje načel zdravega življenja nujno, pa naše telo včasih potrebuje tudi posebno nego in razvajanje. 

V našem salonu bomo poskrbeli za vaše telo in vam pomagali, da vaša naravna lepota zasije v vsej svoji veličini. Razvajali vas bomo s skrbno izbranimi storitvami:

Piling telesa z eteričnimi olji

Piling telesa z eteričnimi olji

Piling z eteričnimi olji stimulira in očisti telo, saj pospešuje celično izmenjavo in mikrocirkulacijo, kar obnovi vlago, sijaj in svežino kože. Olja vsebujejo rjave alge, bogate z jodom, minerali in vitamini, ki delujejo antibakterijsko in čistilno.

Več ...
Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je odličen tretma za odpravo celulita, izboljšanje tonusa kože ter izboljšanje cirkulacije. Z masažo postopoma odstranimo pomarančno kožo in poskrbimo, da se v kopalkah in kratkih oblačil počutite odlično in zapeljivo.

Več ...
Shujševalni biserni piling - z masažo

Shujševalni biserni piling - z masažo

Inovativen shujševalni koncept iz laboratorijev Thalion v zelo kratkem času dosega dobre rezultate: izboljšanje tonusa, zmanjšanje obsega, zmanjšanje celulita in odpravo zadržane tekočine. Tretma “vse v enem” traja 30 minut in ima takojšen učinek.

Več ...
Preoblikovanje telesa MesoSLIM

Preoblikovanje telesa MesoSLIM

Nov tehnološki dosežek MESO INFUSION DCS iz laboratorijev Skeyndor predstavlja aparat za virtualno mezoterapijo in nove mezo-koncentrate, s čimer lahko vaše telo preoblikujemo že po šestih terapijah.

Več ...

Elektrostimulacija

Z elektrostimulacijo bomo v kratkem času poskrbeli za preoblikovanje vašega telesa - zmanjšanje maščobnih blazinic in celulita.

Več ...

Limfna drenaža z elektrostimulatorjem

Če želite zmanjšati obseg celulita, vam lahko pomagamo z izjemno učinkovito limfno drenažo. Pospešeno delovanje limfnih žlez povzroči hitrejše izločanje odpadnih snovi iz telesa in preprečuje nastajanje edemov.

Več ...