Odpri

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je odličen tretma za odpravo celulita, izboljšanje tonusa kože ter izboljšanje cirkulacije. Kožo s pilingom pripravimo na boljše sprejemanje aktivnih učinkovin, jo dobro pogladimo in pregnetemo, da jo ogrejemo z anticelulitnim oljem ter z močnejšimi gibi pritiskamo tkivo navzgor in tako pospešimo prekrvavitev. Predvideni čas trajanja je 30 minut in v tem času strokovno delamo na izboljšanju celulita.

Kaj je celulit? 

Celulit se pojavi zaradi nepravilne prehrane, pogostega sedenja in premalo gibanja. Zgleda kot trdovratna pomarančna koža na predelu stegen, trebuha, notranji strani kolen, ter rokah. Ne glede na težo je celulit odvisen od življenskega sloga in dednega zapisa. Tudi izguba teže, stres, nosečnost, staranje lahko povzročijo pomanjkanje elastičnosti kože. Celulit je viden, kadar se povečajo maščobne celice, s tem se zmanjša cirkulacija in vezivno tkivo je utesnjeno. Vzroki za nastanek so uporaba visokih pet, pomankanje telovadbe, uživanje zelo slane hrane, pitje alkohola, dolgotrajna izpostavljenost stresu, dolgotrajno sedenje ali stanje, delo v pisarni, pomankanje spanja, moten spanec … Poleg naštetega je žensko telo shranjevalec maščobe, ki zagotovi zarodku dovolj hrane v času nosečnosti.

V našem salonu za obravnavo celulita, za izboljšanje izgleda in tonusa kože ter zmanjšanje obsega maščobnih celic, uporabljamo preparate Body Strategist, ki vsebujejo visoko tehnološko strukturo, ki spodbuja globoko vpijanje v kožo.

Preparati so ločeni za obravnavo adipoznega in edematoznega celulita. Izdelki vsebujejo do 98 % naravnih sestavin, so brez parabenov, mineralnih olj in silikonov. Prvi korak je odpravljanje zastale vode v telesu, kar dosežemo z drenažnim masažnim oljem, ki vsebuje bršljan, pomarančo, limono, pepermint in mentol. Pred prvo anticelulitno masažo, v kolikor jih nameramamo narediti več v razmaku 2 do 3 dni, naredimo piling. Zatem sledi anticelulitna masaža z drenažnim oljem. 

Z anticelulitno masažo z izdelki Body Strategist torej delujemo na medcelični prostor, kar aktivira in spodbuja metabolizm in zmanšuje obseg maščobnih celic.

Da bi dosegli maksimalen učinek, so vam na voljo tudi izdelki za domačo nego:

 • Piling za telo s poživljajočim učinkom: kemični in mehanični piling zmehča kožo ter zagotavlja boljše vpijanje krem, lepši tonus kože in nežno preoblikovanje. Vsebuje glikolne, sadne, citronske, vinske, mlečne kisline in jojoba in silica microsfere
  Ima 90 % naravnih sestavin, je brez parabenov, mineralnih olj in silikonov.
 • Body Strategist Gel: omili zastajanje vode in osveži.
  Ima 89 % naravnih sestavin, je brez parabenov, mineralnih olj in silikonov.
 • Cream Gel: za preoblikovanje maščobnih celic in zmanševanje obsega. 
  Ima 91 % naravnih sestavin, je brez parabenov, mineralnih olj in silikonov. Liposomi pospešujejo vsrkavanje in omogočajo globinsko delovanje, kostanj deluje protivnetno, ščiti mikrocirkulacijo, kofein izboljšuje cirkulacijo, izvlečki bršljana ščitijo vene.
 • Body Strategist Cream: preoblikovanje s toplotnim učinkom za adipozni celulit.
  Ima 86 % naravnih sestavin, je brez parabenov, mineralnih olj in silikonov.
 • Body Strategist olje z elastičnim učinkom: hranljivi antioksidant proti strijam kot preventiva in kurativa. Vsebuje organsko tamanu olje, hladno stiskano iz Indonezije, je naravni antiseptik.
  Ima 96 % naravnih sestavin, je brez parabenov, mineralnih olj in silikonov.
 • D-age Body Cream: učvrsti, spodbuja elastičnost, hrani z antioksidanti. Vsebuje organsko tamanu olje, bosvelična kislina in izvlečke iz oreha.
  Ima 90 % naravnih sestavin, je brez parabenov, mineralnih olj in silikonov.
 • Body Strategist obliži za multiaktivno preoblikovanje: obliže nanesemo enkrat dnevno, saj imajo nenehno 24-urno enakomerno izločanje delujočih aktivnih sestavin: kostanj, carnitin, čisti kofein, rjava alga – fucus.
  Imajo 86 % naravnih sestavin, so brez parabenov, mineralnih olj in silikonov. Obliži zmanjšujejo lokalizirano maščobo, preoblikujejo silhueto, spodbuja termogenezo, hitrejši pretok.
 • Učinki anticelulitne masaže v kombinaciji z učinkovitimi preparati so vidni takoj. Priporočamo vsaj deset obiskov, za boljši rezultat in individualen pristop je primerna kombinacija ročne anticelulitne masaže z drugimi anticelulitnimi postopki – biserni piling ali telesni piling z eteričnimi olji.