Odpri

Preoblikovanje telesa MesoSLIM

Preoblikovanje telesa MesoSLIM

Nov tehnološki dosežek MESO INFUSION DCS predstavlja aparat za virtualno mezoterapijo in nove mezo-koncentrate, kreirane za izvajanje estetske terapije nege obraza in telesa ob uporabi različnih tehnik: iontoforeze, hidroelektroporacije, elektroporacije in krioterapije. 

MesoSLIM 

Preoblikovanje telesnih oblin in zmanjšanje obsega celulita

Aktivne sestavine: ekstrakt artičoke z drenažnim in prečiščevalnim učinkom, ki zmanjšuje edeme in spodbudi odstranitev toksinov: ekstrakt alge laminarija z lipolitičnim učinkom, ki zmanjša maščobne obloge, ter dekapeptid, ki je topilec maščobnih celic.
Program se izvaja lokalno na področju telesa, kjer je prisoten celulit ali maščobne obloge.

Mezoterapija se izvaja 1-2 krat tedensko vsaj 6 zaporednih obiskov, da dosežemo optimalne rezultate.

Skeyndor s svojimi luksuznimi izdelki zagovarja eleganco ter z nežno teksturo krem koži zagotavlja udobje, uporabnikom pa rezultat in zadovoljstvo. Osnova delovanja izdelkov so izredno učinkovite formule, ki temeljijo na nanotehnologiji in so podprte s številnimi kliničnimi študijami skozi 50-letno tradicijo kozmetikeSkeyndor. Aktivne sestavine so vzete iz narave in so edinstvene, kot na primer matične celice, tartufi, sintetiziran kačji strup, redke vrste alg. Poleg izdelkov za domačo uporabo Skeyndor zajema številčne profesionalne tretmaje, ki se izvajajo v boljših kozmetičnih salonih in estetskih/dermatoloških ordinacijah, pri čemer je treba izpostaviti revolucionarno metodo virtualne mezoterapije.