Odpri

Shujševalni biserni piling - z masažo

Shujševalni biserni piling - z masažo

Inovativen shujševalni koncept - tretma “vse v enem” - z učinkom v 30 minutah. Z morskimi biseri, ki se stopijo na vaši koži, naredimo intenziven piling, ki ima lipolitične lastnosti. Piling pripravi kožo, da je bolj dovzetna za aktivacijo mikrocirkulacije. Shujševalne učinkovine se sproščajo med specialno anticelulitno tehniko, prilagojeno teksturi sestavin biserov. Osredotočimo se na trebuh, stegna in zadnjico.

Delovanje

Piling ima dvojni shujševalni učinekKofein pomaga pri izločevanju maščobnih oblog in preprečuje nastanek novega celulita ter odvaja vodo. Tretma je hiter in učinkovit, po nanosu pa ne zahteva tuširanja, saj učinkovine na koži delujejo še ure. Koža ostane mehka, gladka, intenzivno prekrvavljena, tkivo je zdrenirano odvečne tekočine, postava je oblikovana. Polisaharidi preprečujejo izgubo vlage in stimulirajo njeno absorbcijo. Kožo navlažijo, učvrstijo, regenerirajo in jo pustijo gladko.

Učinkovine

Mehanični piling, rjave alge, kofein, mentol, polisaharidi.

Namen

Za vse, ki želite shujšati čim hitreje s takoj vidnim učinkom. Priporočamo 2-3 tretmaje tedensko, najbolje v kombinaciji z anticelulitno masažo.

Tretma ni primeren za nosečnice in ženske, ki dojijo, zaradi prisotnosti kofeina in mentola.