Odpri

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija postane še posebej pomembna pred poletjem, ko si ženske želijo urediti tudi intimne predele ter se pripraviti na kopalke in poletna oblačila. 

Je trenutno najuspešnejša metoda za odstranjevanje dlačic za dalj časa. Brazilska depilacija zahteva pripravo pred samim odstranjevanjem. Dlake naj bi bile dolge okoli pet milimetrov, saj je lahko depilacija na intimnih predelih boleča, če so dlake predolge. Po depilaciji potrebuje koža dan ali dva, da izgine občutek občutljivosti in rdečica. Pri tem pomagajo različna hladilna mazila in losjoni, ki jih dobite v našem salonu. V našem salonu vam svetujemo tudi glede redne nege kože ter pilinga, da se izognete vraščenim dlačicam.

Po vsakem nadaljnjem obisku kozmetičarke se upočasni rast dlak. Brazilska depilacija je primerna za vse ženske, ki bi bile rade urejene. Brazilska depilacija pa ne pomeni nujno, da ostanete čisto brez vseh dlačic. Lahko si omislite kakšno črtico, trikotnik ali pa kaj čisto drugega po vaši izbiri, da se ne boste počutile čisto gole. Večina žensk se po brazilski depilaciji počuti izredno sveže ter zapeljivo.

Higiena pri samem postopku je pomemben dejavnik, zato je zaželeno, da se pred depilacijo stuširate, lahko v intimi svojega doma, lahko pa v našem salonu, kar je verjetno lažje, kadar ne prihajate od doma. V poletnem času vas prosimo, da pridete približno 10 minut pred dogovorjenim terminom, da se lahko v tem času še malce ohladite, ker preznojena koža ni primerna za nanos smole. Enako pa velja časovno pozimi, vendar zaradi obratnega razloga - da se koža segreje pred postopkom, kadar ste bili dlje časa zunaj na hladnem zraku.