Odpri

Odstranjevanje dlačic

Brezskrbno dolgotrajno uživanje v gladki koži niso le sanje. S kakovostnimi postopki odstranjevanja dlačic ste lahko vedno pripravljeni, da si nadente kopalke ali kratka oblačila. Z varnimi sodobnimi postopki poskrbimo, da vam neprijetna poraščenost ne povzroča več preglavic. Epilacija za trajno odstranjevanje in depilacija, ki dlačice odstrani za 2 do 4 tedne, sta primerni tako za ženske kot moške. 

Obiščite nas in poskrbeli bomo, da dlačice ne bodo več vaša skrb. V salonu Spa center lepote lahko izberete epilacijo ali depilacijo.

Epilacija

Epilacija

Epilacija je postopek za trajno odstranjevanje dlak na obrazu in telesu, s katerim dosegamo izjemne rezultate. Preberite več in nas kontaktirajte za podrobnejšo predstavitev postopka ter se osvobodite skrbi in dela z odpravljanjem dlačic.

Več ...

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija postane še posebej pomembna pred poletjem, ko si ženske želijo urediti tudi intimne predele ter se pripraviti na kopalke in poletna oblačila. Je trenutno najuspešnejša metoda za odstranjevanje dlačic za dalj časa.

Več ...
Depilacija

Depilacija

Depilacija z voskom poskrbi za 2 do 4 brezskrbne tedne, ko vam ni treba razmišljati in odstranjevati dlak. Koža je po depilaciji gladka, ko pa dlake dosežejo dolžino 5 mm, jih lahko ponovno odstranimo. Hiter in učinkovit postopek odstranjevanja dlak.

Več ...