Odpri

Svetovanje

Svetovanje

Verjetno si večina izmed nas želi ohranjati mladosten in svež videz, saj tako ustvarjamo vtis zdrave in uspešne osebe, v svoji koži pa se počutimo privlačno in samozavestno. Ob poplavi izdelkov, ki so na voljo, dobronamernih nasvetov prijateljic in izročil naših staršev in starih staršev o domačih preparatih, je včasih težko izbrati prave izdelke, ki vaši koži najbolj ustrezajo. Z napačnimi izdelki pa lahko kožo tudi dodatno obremenite in celo poslabšate njej izgled.

V našem salonu vam z veseljem priskočimo na pomoč tudi pri kakršnikoli dilemi ali vprašanju o tipu kože, težavah, primernih izdelkih in načinu uporabe. 

Obiščite nas in pogovorili se bomo:

  • kakšna je vaša koža
  • kakšno nego v salonu in doma potrebuje
  • kako hitro in kakšne rezultate lahko dosežemo z redno in dosledno nego
  • kateri izdelki za domačo uporabo so primerni in kako jih pravilno uporabljamo

Dolgoletne izkušnje, strokovno znanje, nenehno izpopolnjevanje in uporaba najsodobnejših postopkov, naprav in izdelkov nam vsak dan zagotavaljajo, da naše stranke iz salona odhajajo zadovoljne in se rade vrnejo. 

Rezervirajte si svoj termin za posvet pri kozmetičarki in prepričani smo, da vam lahko s pravo izbiro tretmajev pomagamo, da dosežete želeni cilj in zasijete v pomlajenem in svežem videzu.